5/5
9.6 VAN 10 / 25 BEOORDELINGEN
strafrechtzaken

Werkwijze

Strafzaak aanmelden via de website
Indien u een nieuwe zaak bij ons wilt aanmelden, dan kunt u het daartoe bestemde aanmeldingsformulier gebruiken op de website. Op de pagina zaak aanmelden kunt u uw zaak eenvoudig aanmelden. We willen u vragen het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat wij u zo efficiënt en goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U ontvangt van Strafrechtzaken.nl een bevestiging per mail wanneer de nieuwe zaak in behandeling is. Heeft u na 24 uur geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op per e-mail of via de chat.

Binnen 24 uur contact
Bij Strafrechtzaken.nl wordt er altijd binnen 24 uur contact met u opgenomen over uw zaak. Mocht u na 24 uur geen contact hebben gehad met een strafrechtadvocaat, dan adviseren wij u een e-mail te sturen naar info@strafrechtzaken.nl.

De strafrechtadvocaat zal zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw aanmelding de zaak met u bespreken. De strafrechtadvocaat zal in overleg met u kijken of en op welke manier hij/zij u kan bijstaan. Het vervolg van de samenwerking tussen de advocaat en u zal met name afhankelijk zijn van de aard van de zaak en van de stand van zaken. Uw zaak zal de vereiste persoonlijke aandacht krijgen van de strafrechtadvocaat. Samen met u zal een plan van aanpak worden gemaakt. Gelet op het feit dat iedere zaak anders is, zal voor uw specifieke geval een passende aanpak worden bedacht om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Alle strafrechtadvocaten die aangesloten zijn bij Strafrechtzaken.nl zijn gespecialiseerd in strafzaken. Strafrechtzaken.nl heeft maar één doel: uw belangen zo goed mogelijk behartigen.

Stappenplan zaak aanmelden:
1. U meldt uw zaak aan.
2. Uw zaak wordt doorgestuurd naar een beschikbare en deskundige strafrechtadvocaat.
2. De advocaat bestudeert uw aanvraag.
3. De advocaat neemt contact met u op.
4. Samen met de advocaat maakt u een plan van aanpak.
5. De advocaat gaat samen met u aan de slag om het beste resultaat te bewerkstelligen.

Voordeeltarief / Toevoeging
Indien u ervoor kiest om uw zaak aan te melden bij Strafrechtzaken.nl kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting op het normale honorarium van de advocaat. Het gemiddelde uurtarief van een strafrechtadvocaat ligt om en nabij de € 200,00. Bij Strafrechtzaken.nl hanteren wij een sterk gereduceerd uurtarief van slechts € 125,00 ex BTW en kantoorkosten. Mocht de betreffende advocaat normaliter een hoger uurtarief hanteren, dan zal deze een gereduceerd tarief rekenen indien u via Strafrechtzaken.nl uw zaak heeft aangemeld.

Indien u in aanmerking komt voor een toevoeging kunnen de strafrechtadvocaten u ook bijstaan op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo advocaat). In dat geval hoeft u slechts een eenmalige eigen bijdrage te betalen om een gespecialiseerde strafrechtadvocaat in te kunnen schakelen. Voor meer informatie over de eigen bijdragen verwijzen wij u graag door naar de informatiepagina van de Raad voor Rechtsbijstand. Of u in aanmerking komt voor een toevoeging is onder meer afhankelijk van de aard van de zaak, het stadium waarin de zaak zich bevindt en van uw financiële situatie. Voor meer informatie over gesubsidieerde rechtsbijstand verwijzen wij u graag door naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie over pro deo rechtsbijstand.

Gratis doorverwijzing strafrechtadvocaat
Uw aanmelding via Strafrechtzaken.nl is volledig gratis en vrijblijvend. U hoeft geen kosten te maken voor de doorverwijzing naar een strafrechtadvocaat. U bent te allen tijde vrij om te kiezen of u al dan niet de samenwerking wilt aangaan met de strafrechtadvocaat naar wie wij u doorverwijzen. Uiteindelijk is het belangrijk dat u tevreden bent.

Heeft u een advocaat en wilt u een andere advocaat? Neem dan per e-mail of chat contact met ons op.